Servicii

Ambra Service SRL ofera o gama larga de servicii profesionale de instalatii de toate tipurile, propunand beneficiarilor servicii de instalatii electrice, termice, de climatizare,de ventilatie, sanitare sau de energie regenrabila la cheie. Atat prin proiectele finalizate cat si prin experinta grupului italian Delta, compania noastra garanteaza servicii calitative folosind tehnologii de ultima ora, adaptate cerintelor speciale impuse de fiecare proiect. Toate serviciile noastre respecta standardele de calitate impuse de sistemul ISO, Ambra Service SRL, fiind o companie certificata, ceea ce ne ofera un plus de credibilitate in fata clientilor care doresc o colaborare.


Instalatii industriale

Instalatii electrice

Executam intreaga gama de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, fiind atestati in acest sens de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). Expertiza noastra cuprinde atat instalatii casnice, cat si instalatii industriale complexe, pe care le realizam astfel incat beneficiarul sa le poata manipula in deplina siguranta pentru o perioada indelungata de timp. Echipa noastra calificata de electricieni se ocupa de toate fazele proiectului de intalatii electrice, incepand cu proiectarea, executia si terminand cu livrarea la cheie a proiectului.

Instalatii termice, ventilatie si de climatizare

 Asiguram servicii complete in ceea ce priveste instalatiile termice si cele de climatizare atat pentru beneficiarii industriali cat si pentru gospodarii. Realizam instalatii profesionale pentru hale industriale si alte facilitati de productie cu personal specializat in domeniu.

Instalatii sanitare

 Asiguram intreaga gama de servicii in vederea executiei unor instalatii sanitare viabile destinate unei utilizari indelungate. Va puteti baza pe serviciile noastre in toate fazele presupuse penru realizarea instalatiilor sanitare, pornind de la alimentarea cu apa, constructia canalizarii, realizarea racordurilor, montarea robinetilor, pana la montarea obiectelor sanitare. Deoarece ne ocupam de toate fazele, putem asigura o calitate superioara lucrarii.

Instalatii pentru prevenirea si stingerea incendiilor

 Executam instlatii pentru prevenirea si stingerea incendiilor, fiind autorizati in acest sens de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

RO IT EN