Despre noi

Ambra Service SRL este o firma cu experienta in domeniul instalatiilor. Compania se afla pe piata romaneasca din 2006 si functioneaza ca divizie a grupului italian Delta, grup care si-a demonstrat profesionalismul intr-o serie de proiecte ample care au cuprins o gama complexa de instalatii. De la intalatii electrice, continuand cu instalatii sanitare, pentru prevenirea si stingerea incendiilor, pana la instalatii de productie si distributie a energiei regenerabile, Grupul Delta si-a castigat locul printre companiile de top din domeniu.

Experienta si profesionalismul grupului italian sunt reprezentate in Romania de catre Ambra Service SRL, companie care propune pietei romanesti solutii viabile pentru instalatii electrice, termice, de ventilatie, sanitare si de climatizare. Expertiza firmei cuprinde si solutii pentru dezvoltarea de instalatii de productie si distributie a energiei alternative.

Ambra Service SRL detine toate atestatele si certificarile necesare de la autoritatile responsabile cu reglementarile din domeniul in care isi desfasoara activitatea, cum ar fi cele acordate de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei sau de catre Ministerul Administratiei si Internelor - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

De asemenea, Ambra Service SRL este certificata ISO, ceea ce intareste faptul ca isi desfasoara activitatea conform unor norme bine definite, respectand o serie de proceduri in vederea obtinerii calitatii si sigurantei, atat in faza de executie cat si in perioada de utilizare a lucrarii.

Performantele Ambra Service SRL pe piata romaneasca au fost recunoscute de-a lungul timpului, printr-o serie de distinctii, premii si diplome acordate firmelor autohtone, fapt prin care a reusit sa-si consolideze pozitia pe piata. Detalii referitoare la distinctii veti gasi in rubrica dedicata - click aici

RO IT EN